mcmc
Laporan Aktiviti

Kursus Pengendalian Makanan Mei

Program: Kursus Pengendalian Makanan Mei Intake 1
Tarikh: 8 Mei 2025
Masa: 0200 petang – 0500 petang


Objektif Program:
Objektif Program ini ialah untuk memberi pendedahan dan kesedaran kepada semua pengendali makanan mengenai aspek-aspek kebersihan dan keselamatan makanan, diri pengendali dan premis makanan dan seterusnya bagi mengurangkan kejadian keracunan makanan di seluruh negara.

Aktiviti:
Terdapat 10 orang peserta yang mengikuti program atau kursus ini secara atas talian yang dilaksanakan bersama Bunga NZ Venture selaku tenaga pengajar. Peserta terdiri daripada peniaga kedai, pekerja kedai dan juga pekerja kantin sekolah.
Program: Kursus Pengendalian Makanan Mei Intake 2
Tarikh: 11 Mei 2025
Masa: 0200 petang – 0500 petang


Objektif Program:
Objektif Program ini ialah untuk memberi pendedahan dan kesedaran kepada semua pengendali makanan mengenai aspek-aspek kebersihan dan keselamatan makanan, diri pengendali dan premis makanan dan seterusnya bagi mengurangkan kejadian keracunan makanan di seluruh negara.

Aktiviti:
Terdapat 2 orang peserta yang mengikuti program atau kursus ini secara atas talian yang dilaksanakan bersama Bunga NZ Venture selaku tenaga pengajar. Peserta terdiri daripada peniaga kedai, pekerja kedai dan juga pekerja kantin sekolah.